GDPR info

 GDPR INFO

V Evropské unii vstoupilo v platnost obecné nařízení o ochraně osobních údajů – tkzv. GDPR. Ochranu osobních údajů považujeme za svoji povinnost. Níže naleznete základní informace o ochraně osobních údajů a základní principy zpracování a nakládání s Vašimi údaji.
Jste-li naším zákazníkem, odběratelem novinek či návštěvníkem webu, poskytujete nám některé vaše osobní údaje. Naším úkolem je postarat se o jejich zabezpečení v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)

Kdo zpracovává mé osobní údaje?
Název a sídlo naší společnosti provozující webové stránky je:
Petr Rys, Korno 35, 267 27 Liteň , IČO: 682 04 582,
ŽL vydal MÚ Beroun dne 24.11.1998, č.j.2185/98/KR ev.č.320211-8889-00
Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce, tj. určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybíráme případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat. Jedná se zejména o přepravní a logistické společnosti, poskytovatele webhostingu, marketingu, účetní apod.

Kontaktní údaje:
Chcete-li se na nás v průběhu zpracování obrátit, můžete nás kontaktovat na čísle 737233276 nebo mailu
rys@aluera.cz
Prohlašujeme, že jako správce Vašich osobních údajů splňujeme zákonné povinnosti dle platné legislativy, zejména pak zákon o ochraně osobních údajů.
- budeme zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu,
- plníme dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů,
- umožníme Vám a budeme Vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

Účely zpracování osobních údajů:
Pro plnění smlouvy a poskytnutí služeb (např. zaslání zboží) zpracováváme osobní údaje v tomto rozsahu:
Jméno a příjmení, fakturační a korespondenční adresa, telefonní číslo a emailová adresa.
Pro účely marketingu (např. zasílání newsletterů):
Vaše osobní údaje jméno, příjmení a e-mail využíváme za účelem přímého marketingu – zasílání obchodních sdělení. Jste-li naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že Vás naše novinky zajímají, a to po dobu 3 let od poslední objednávky.
Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme vám newslettery jen na základě vašeho souhlasu, po dobu 3 let od udělení.
V obou případech můžete tento souhlas odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu, který obsahuje obchodní sdělení.

Cookies
Jelikož Vám chceme nabídnout co nejlepší služby, využíváme Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek. Zaznamenáváme pak například ze které stránky k nám přicházíte, IP adresu, strávenou dobu na stránce a podobně.
Odkliknutím souhlasu na liště dáváte souhlas také s využíváním cookies na jiných webech.
Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů
V souvislosti se zpracováním osobních údajů máte řadu práv. Vaše právo na informace je již plněno touto stránkou GDPR info.
Pro zaslání informací s přehledem o vašich datech zašlete email na adresu
info@esopneu.cz s předmětem "GDPR informace"
Pokud ve Vašich osobních údajích dojde ke změně nebo s některými údaji nesouhlasíte, máte právo na doplnění a změnu těchto údajů.
Pro vymazání informací z našeho eshopu zašlete email na adresu
info@esopneu.cz s předmětem "GDPR výmaz".
Vaše požadavky na zaslání či vymazání informací vyřešíme co nejdříve, maximálně však do 30ti dnů.

Pokud budete mít pocit, že Vaše osobní údaje zpracováváme chybně, obraťte se na nás a rádi s Vámi vše vyřešíme k Vaší spokojenosti. Můžete se obrátit i na Úřad pro ochranu osobních údajů. V případě dotazů a nejasností nás kontaktujte telefonicky nebo emailem 

Pro zjištění stavu Vaší objednávky zadejte číslo objednávky:

pneumatiky : pneumatiky (188) pneumatiky AEOLUS (242) pneumatiky ACHILLES (195) pneumatiky ALTAISHINA (321) pneumatiky ALTENZO (292) pneumatiky ANTARES (343) pneumatiky APLUS (318) pneumatiky APOLLO (208) pneumatiky APTANY (289) pneumatiky ARTUM (327) pneumatiky ATLAS (332) pneumatiky ATTURO (149) pneumatiky AUFINE (347) pneumatiky AURORA (213) pneumatiky AUSTONE (368) pneumatiky AUTOGRIP (247) pneumatiky AVON (131) pneumatiky B&P PNEUS (310) pneumatiky BAR (REG.) (262) pneumatiky BARUM (17) pneumatiky BELSHINA (356) pneumatiky BF GOODRICH (14) pneumatiky BF-GOODRICH (267) pneumatiky BFGOODRICH (264) pneumatiky BKT (284) pneumatiky BLACK-STAR (REG.) (252) pneumatiky BLACKSTONE (270) pneumatiky BOKA (362) pneumatiky BRIDGESTONE (7) pneumatiky BRIWAY (359) pneumatiky CACHLAND (383) pneumatiky CAMAC (364) pneumatiky CEAT (58) pneumatiky CGS-TYRES(CONTI-AS) (226) pneumatiky COLLIN'S (384) pneumatiky COLWAY (REG.) (256) pneumatiky COMPASS (152) pneumatiky CONTINENTAL (26) pneumatiky COOPER (9) pneumatiky COOPER TIRES (192) pneumatiky CORDIANT (243) pneumatiky CST (377) pneumatiky DAEWOO (136) pneumatiky DAYTON (16) pneumatiky DAYTONA (311) pneumatiky DEBICA (43) pneumatiky DELINTE (248) pneumatiky DEXTERO (215) pneumatiky DIVERZEN (185) pneumatiky DMACK (342) pneumatiky DOMIN (REG.) (258) pneumatiky DOUBLE STAR (317) pneumatiky DUNLOP (8) pneumatiky DURATURN (361) pneumatiky DURUN (92) pneumatiky EP-TYRES (217) pneumatiky EP-TYRES ACCELERA (376) pneumatiky EQUIPE (REG.) (250) pneumatiky EURODINAMIX (REG.) (255) pneumatiky EUROTIRE (63) pneumatiky EVERGREEN (141) pneumatiky FALKEN (41) pneumatiky FARROAD (306) pneumatiky FATE (6) pneumatiky FEDERAL (229) pneumatiky FIREMAX (351) pneumatiky FIRENZA (283) pneumatiky FIRESTONE (10) pneumatiky FIRST STOP (240) pneumatiky FIRSTOP (104) pneumatiky FORMULA (372) pneumatiky FORTUNA (135) pneumatiky FORTUNE (360) pneumatiky FRIBO (128) pneumatiky FULDA (2) pneumatiky FULLRUN (325) pneumatiky FULLWAY (232) pneumatiky FULLWAY TYRES (93) pneumatiky GAJAH TUNGGAL (94) pneumatiky GALGUM (314) pneumatiky GAUTH-PNEU (REG.) (253) pneumatiky GENERAL (49) pneumatiky GENERAL TIRE (95) pneumatiky GERUTTI (345) pneumatiky GISLAVED (106) pneumatiky GITI (378) pneumatiky GOALSTAR (349) pneumatiky GOLDEN TYRE (228) pneumatiky GOODRIDE (241) pneumatiky GOODRICH (137) pneumatiky GOODYEAR (19) pneumatiky GOODYEAR DUNLOP TIRES CZECH S.R.O. (220) pneumatiky GREMAX (54) pneumatiky GRIPMAX (301) pneumatiky GT RADIAL (193) pneumatiky HABILEAD (329) pneumatiky HAIDA (288) pneumatiky HANKOOK (12) pneumatiky HEADWAY (323) pneumatiky HEIDENAU (221) pneumatiky HERCULES (298) pneumatiky HIFLY (218) pneumatiky HORIZON (350) pneumatiky IMPERIAL (186) pneumatiky INFINITY (91) pneumatiky INSA TURBO (REG.) (251) pneumatiky INTERNATIONAL TYRES (312) pneumatiky INTERSTATE (205) pneumatiky INTERTRAC (303) pneumatiky JINYU (231) pneumatiky JINYU TYRES (111) pneumatiky KAMA (302) pneumatiky KELLY (196) pneumatiky KENDA (265) pneumatiky KING STAR (34) pneumatiky KINGSTAR (209) pneumatiky KLEBER (13) pneumatiky KORMORAN (100) pneumatiky KORPUS (385) pneumatiky KUMHO (15) pneumatiky LANDSAIL (108) pneumatiky LANVIGATOR (319) pneumatiky LASSA (200) pneumatiky LAUFENN (336) pneumatiky LEXANI (339) pneumatiky LING LONG (56) pneumatiky LINGLONG (233) pneumatiky MABOR (320) pneumatiky MALATESTA (341) pneumatiky MALOYA (211) pneumatiky MARANGONI (97) pneumatiky MARIX (281) pneumatiky MARKGUM (REG.) (254) pneumatiky MARSHAL (133) pneumatiky MASTER STEEL (207) pneumatiky MASTERCRAFT (216) pneumatiky MASTERSTEEL (42) pneumatiky MATADOR (11) pneumatiky MAXTREK (236) pneumatiky MAXXIS (109) pneumatiky MAZZINI (379) pneumatiky MEMBAT (259) pneumatiky MENTOR (201) pneumatiky METEOR (90) pneumatiky METZELER (224) pneumatiky MICHELIN (28) pneumatiky MICHELIN REMIX (227) pneumatiky MILESTONE (129) pneumatiky MINERVA (132) pneumatiky MITAS (219) pneumatiky MOMO (278) pneumatiky NANKANG (52) pneumatiky NEWNIRAL (REG.) (266) pneumatiky NEXEN (53) pneumatiky NOKIAN (36) pneumatiky NORDEX (286) pneumatiky NORDEXX (326) pneumatiky NORTEC (370) pneumatiky NOVEX (271) pneumatiky OHTSU_FALKEN (166) pneumatiky OMSK (353) pneumatiky OPALS (348) pneumatiky ORIUM (344) pneumatiky OVATION (212) pneumatiky ÖZKA (380) pneumatiky PETLAS (202) pneumatiky PIRELLI (5) pneumatiky PLATIN (204) pneumatiky PNEU VRANĂ­K (234) pneumatiky pneu vraník (199) pneumatiky PNEU VRANÍK (239) pneumatiky PNEUMAN (206) pneumatiky PNEUMAN PROTEKTOR (273) pneumatiky PNEUMAN PROTEKTOR (337) pneumatiky PNEUMANT (33) pneumatiky POINT S (382) pneumatiky POWERTRAC (367) pneumatiky PREMADA (279) pneumatiky PREMIORRI (369) pneumatiky PROFIL (328) pneumatiky PROTEKTORY PRAHA (334) pneumatiky PROTEKTORY PRAHA SPOL. S R.O. (331) pneumatiky RADAR (381) pneumatiky RADBURG (313) pneumatiky REGAL (190) pneumatiky RIKEN (151) pneumatiky RIKEN PNEU (305) pneumatiky RIPPER (REG.) (261) pneumatiky ROADSTONE (167) pneumatiky ROCKSTONE (140) pneumatiky RON (225) pneumatiky ROSAVA (277) pneumatiky ROTALLA (285) pneumatiky ROTEX (64) pneumatiky ROVELO (324) pneumatiky ROYAL BLACK (366) pneumatiky RUNWAY (194) pneumatiky RUPI (315) pneumatiky SAETTA (335) pneumatiky SAILUN (197) pneumatiky SAVA (4) pneumatiky SCOP (309) pneumatiky SEBRING (210) pneumatiky SECURITY (287) pneumatiky SEIBERLING (290) pneumatiky SEMI-PRO (363) pneumatiky SEMPERIT (30) pneumatiky SILVERSTONE (300) pneumatiky SONAR (198) pneumatiky SPORTIVA (203) pneumatiky STARCO (223) pneumatiky STARFIRE (249) pneumatiky STARMAXX (299) pneumatiky STRIAL (293) pneumatiky STUNNER (96) pneumatiky SUMITOMO (358) pneumatiky SUNITRAC (268) pneumatiky SUNNY (66) pneumatiky SUNWIDE (307) pneumatiky SUPERIA (333) pneumatiky SYRON (65) pneumatiky TAURUS (222) pneumatiky TECHNIC (REG.) (257) pneumatiky TIGAR (101) pneumatiky TIPTYRE (REG.) (260) pneumatiky TOMKET (374) pneumatiky TORQUE (276) pneumatiky TOYO (37) pneumatiky TRACMAX (31) pneumatiky TRAYAL (67) pneumatiky TRAZANO (269) pneumatiky TRIANGLE (371) pneumatiky TRISTAR (280) pneumatiky TYFOON (45) pneumatiky UNIGRIP (373) pneumatiky UNIROYAL (18) pneumatiky VEE RUBBER (272) pneumatiky VELOCE (365) pneumatiky VIATTI (330) pneumatiky VIKING (107) pneumatiky VOLTYRE (316) pneumatiky VRANĂ­K S.R.O. (230) pneumatiky VRANÍK (263) pneumatiky VRANIK (274) pneumatiky VREDESTEIN (51) pneumatiky VSP (214) pneumatiky WANLI (32) pneumatiky WEST LAKE (142) pneumatiky WESTLAKE (62) pneumatiky WINDFORCE (357) pneumatiky YOKOHAMA (3) pneumatiky Z-TYRE (375) pneumatiky ZEETEX (235) pneumatiky ZETA (55) pneumatiky ZETUM (282)
Odebírat novinky v naší nabídce   Tento eshop optimalizuje Religis s.r.o.     Tento eshop vyrobil Religis s.r.o.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku